Debrecen Hotels

Debrecenieknek is szól a mentősök karácsonyi üzenete

  2021 dec 27 / #debrecen
Google ads
Google ads

Mentődolgozók Kulturális és Szabadidős Egyesülete alábbi közleményében üzent a debrecenieknek.

Kedves Mindenki, aki tiszteli a mentők munkáját!

Lassan itt a szeretet ünnepe (bár nyilván akit szeretünk, azt az év minden napján szeretjük), ilyenkor talán még nagyobb figyelmet szentelünk szeretteinkre.

Lassan eltelik ez az év is, ami számunkra mentődolgozókra is extra terhet rakott, a pandémia (COVID-19) által adott plusz feladatok mellett, természetesen az alap mentőfeladatokat (újraélesztések, balesetek, infarktusok, agyi katasztrófák és még sorolhatnám, hisz ebben az évben is több mint 1,2 millió emberen segítettünk) is becsülettel, tisztelettel és empátiával elvégeztük.
Igyekeztünk ebben az extra terhelésben is megfelelni, segíteni minden bajbajutott embertársunkon.

Nekünk is voltak, vannak és lesznek nehezebb pillanataink, ezért kérjük Ti is értsetek meg minket, ha esetleg egy-egy betegellátás kapcsán nem úgy reagáltunk felétek.

Egyesületünk a COVID-19 világjárvány ellenére is igyekezett számtalan iskolában, óvodában vagy más közintézményben dolgozók részére lefektetni az elsősegélynyújtás alapjait, hogy egy-egy váratlan, kritikus egészségügyi helyzetben felkészültebbek lehessetek.

Ezúton szeretnénk Nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és egyben Békés, Boldog, Szeretetben és legfőképpen egészséggel teli Boldog Új Évet Kívánni.

Tagjaink nevében (és minden mentődolgozó) bátran állíthatom, hogy 2022-ben is ugyanilyen vagy még ennél nagyobb elszántsággal, empátiával és szakmailag maximálisan felkészülve állunk minden bajbajutott embertársunk rendelkezésére.

Ránk számíthattok, ebben maximálisan biztosak lehettek!

Üdvözlettel és Tisztelettel:

Elek József Okleveles Mentőtiszt, az egyesület elnöke