Debrecen Hotels

Debreceni társasház udvarán hasadt ketté egy fa

  2022 jún 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

Szombaton délelőtt is a szeles idő adta a legtöbb munkát a megye tűzoltóinak. Debrecenben a Meszena, a Szamos és a Külső Vámospércsi útra is vonultak leszakadt faágak, és veszélyesen megdőlt fák miatt. A Wesselényi utcában egy társasház udvarán hasadt ketté egy fa, itt a debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be. Debrecen és a megyében számos más feladat is várta a tűzoltókat – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

Nyírábrányban a szentannapusztai vasútállomás közelében a vasúti sínek mellett dőlt meg veszélyesen egy fa, itt a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Hajdúböszörményben a Széchenyi István, Hajdúszoboszlón a Médy István utcában volt szükség a hivatásos tűzoltók segítségére.

Biharugrán a Komádi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be, az Erzsébet utcában, ahol lehasadt egy nagyméretű fa ága.

Közel négyezer négyzetméteres területen égett Debrecenben a Tócópart utca végén az aljnövényzet szombaton délután. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

Meglazult a vakolat egy társasház falán Debrecenben, a Serház utcában tegnap délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán keresztül eltávolították a gyalogos forgalmat is veszélyeztető törmeléket.