Debrecen Hotels

Debrecenből is kapja az ívet Tóth Gabi a Mennyből az angyal feldolgozása miatt

  2021 dec 22 / #debrecen
Google ads
Google ads

Érzelgősen, előkarácsonyi áhítattal adja elő Tóth Gabi a Mennyből az angyal című dalt, melynek klipjét a közpénzekből működtetett Magyar Turisztikai Ügynökség finanszírozta.

A Youtube-videónál ugyan letiltották a kommentelési lehetőséget, de számos platformon beszóltak Gabinak. Olyan keményeket is kap, hogy férje, Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül, sőt, írásából az derül ki, vélt vagy valós igazáért erőszakra is képes lenne:

Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik, amiért a való életben biztosan járna egy jól irányzott tasli. Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem ,aki nem védené, óvná meg a szíve választottját ha nyílvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem

– írja a sztárséf, majd így folytatja:

Gabit is felkerte a Magyar Turisztikai Ügynökség egy projektre, aminek az a lényege, hogy a hagyományos, közismert dalainkat feldolgozzák, modern köntösbe öltöztetik, ujra hangszerelik. A cél az, hogy a fiatalokhoz is utat találjanak ezzel és népszerűsítsék. Megőrízve megújítunk, hogy továbbadhassuk értékeinket az utánunk jövő generáció számára.

Közeleg a karácsony, Gabi ezért A Mennyből az angyalt énekelte el és a hozzá készült klip is ezt az emelkedett hangulatot tükrözi. A karácsonyról, a szeretet ünnepéről szól. Néhány “véleményvezér”, “újságíró” ezt nem nézte jó szemmel és újabb gyűlölet hullámot gerjesztett. Advent idején, a szeretet ünnepére készülve. Arctalan, névtelen embereket hergelve. Mindezt a tolerancia és elfogadás jegyében. Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk.
Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig ,amit egy férj ilyenkor érez gyomorszorító. Mert jó néhány kérdést szeretnék ilyenkor feltenni, szemtől szembe és tisztázni, korrekten, hogy mi is a gond.

Azoknak az “újságíróknak” , akik ilyen cikkeket képesek írni , önszántukból vagy parancsra, azt üzenem, hogy nagyon sok pincér, mosogató es konyhai kisegítő hiányzik a vendéglátásból. Gondolkodjanak el a lehetőségen és én szívesen segítek nekik elhelyezkedni , ha végre valami értelmeset akarnak csinálni, hogy hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak

– dühöngött Krausz.

Közben a hóesés által megihletve Bruti is beköszönt Debrecenből egy rövid videóval: