Debrecen Hotels

Debrecenbe jön Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja

  2018 okt 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

Harminchét korszerű, átfogó egészségvédelmi vizsgálat, látványos anatómiai bemutató, harminc Életmód Pont, életmód tanácsadás és az egészséggel, táplálkozással kapcsolatos játékos foglalkozások – többek között ezek a programok várják azokat, akik október 19-én, pénteken kilátogatnak Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának következő állomására, a Danone Életmód programra Debrecenbe.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja egy tíz éves program, mely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy az átfogó vizsgálatokat egy helyen és időben, azonnali kiértékeléssel elvégezhessék, így követve nyomon saját egészségi állapotuknak alakulását. A Danone támogatásával is megvalósuló ez évi program, a „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozatának legfőbb célja, hogy kortól, nemtől, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül minden magyar állampolgár számára elérhető legyen az egészségfelmérés, valamint a táplálkozási és életviteli tanácsadás révén az egészségmegőrzésre is lehetőséget biztosítson.

A pénteki programon az érdeklődők különféle egészségügyi szűréseken és életmód tanácsadáson vehetnek részt. Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozisátor, ahol virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe. Emellett szakemberektől kaphatnak segítséget azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, számukra a legmegfelelőbb sportot kívánják megtalálni, vagy akik egészségesebben szeretnének táplálkozni.

A program arany fokozatú stratégiai partnere a Danone Magyarország Kft., így a helyszínen felállított Danone életmódsátorban egészségtudatossággal, egészséges táplálkozással és az ahhoz kapcsolódó edukációs programokban lehet részt venni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) együttműködésében.

A szűrőprogramokon való részvétel érkezési sorrendben történik és korlátozott.

 

Az esemény helyszíne: 4026 Debrecen, Kossuth tér 1. (Nagytemplom előtti tér)

Időpont: 2018. október 19. 09:00-16:00 (12-13 között ebédszünet)