Debrecen Hotels

Curtis elmondta, mi az igazi oka, hogy külön folytatják Majkával

  2022 júl 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rapper először szólalt meg azóta, hogy Majka bejelentette, nem lépnek fel többet együtt, mert Curtisnek ismét drogproblémái vannak.

Curtis a Borsnak mondta el, a kábítószernek ehhez semmi köze, hiszen már három éve nem nyúl drogokhoz.

12 évig dolgoztak együtt Majkával, az első balhéjuk után három évvel Majka kereste meg őt, hogy folytassák a közös munkát. Curtisben azonban voltak kétségek a nézeteltéréseik miatt, jó néhány dolgoban ugyanis nem értettek egyet.

Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned…

– nyilatkozta a lapnak Curtis, aki úgy érezte, hosszú éveken át második ember volt Majka mellett és eljött az ideje, hogy szétváljon az útjuk. Erre épp akkor került sor, amikor Villányban adtak volna koncertet néhány héttel ezelőtt, de azon Curtis már nem jelent meg.

Nem tudtam, és már nem is akartam kezelni ezt a helyzetet, nem volt kivel megbeszélnem, és egyszerűen túlcsordult az a bizonyos pohár. Felhívtam Petit, hogy nem megyek. Ennyi történt, nem több

– állítja Curtis, ami kissé ellentmond annak, hogy július elején ő is megerősítette, amit Majka a drogprobémáiról írt. Curtis akkor megköszönte Majkának a közös 12 évet és leírta, igen, valóban gyógyulnia kell, mert megint beleesett egy ördögi körbe.

Most azt mondja, akkor rosszul fogalmazott és kihangsúlyozta, nem drogproblémái vannak, hanem gyerekkori traumái, sérelmei jönnek elő időnként benne, melyek feldolgozása érdekében már szakemberhez is fordult.