Debrecen Hotels

Cserbenhagyó audist keres a rendőrség

  2018 Már 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 18-án 18 óra 45 perc körül ismeretlen személy egy feltehetőleg sötét színű Audi A4 típusú gépkocsival közlekedett Körösszakál belterületén. A sofőr haladása során a Templom utca és Dózsa György utca kereszteződéséhez érve járművével elütött egy, az úttesten szabálytalanul közlekedő gyalogost. A gépkocsi vezetője a baleset helyszínéről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik a gépjárművel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Berettyóújfalu, Kossuth utca 17-19.szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.