Debrecen Hotels

Családi ház udvarán lángolt egy autó Hosszúpályiban

  2021 júl 19 / #debrecen
Google ads
Google ads
Hosszúpályiban, a Sport utcában egy családi ház udvarán egy személyautó teljes terjedelmében lángolt vasárnap. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet – tette közzé a megyei katasztrófavédelem.

Papp-Kunkli Nóra tű. főhadnagy további esetekről is beszámolt a megyéből:
Egy autó kigyulladt Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főúton. Az autó motortere égett. A tüzet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották az ott lévők, így az egység az utómunkálatra avatkozott be.
Kilenc hektáros területen tarló és kétszáztizenkettő körbála lángolt Hajdúszovát külterületén vasárnap. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral határolták körbe a lángokat.
Zsákán, a Dankó utcában háromszáz négyzetméteren égett a gaz, ezért vonultak a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.
Tíz hektáron égett a legelő Földes és Derecske között vasárnap délután. A püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.
Egy hat méteres vadszilva fa egyik ága lehasadt a bicikli útra Debrecenben, a Mester utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eltávolították az ágat láncfűrész segítségével.
Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket késő este egy földszinti lakás fürdőszobájában Hajdúhadházon, a Nagyág utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre. Az érzékelő magas szén-monoxid koncentrációt jelzett. A ház két lakóját a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállított.