Debrecen Hotels

ByeAlex most a kukák miatt akadt ki

  2022 máj 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

ByeAlex kiakadt, mert nincs elég szemetes Budapesten. Erről is megírta a véleményét közösségi oldalán.

Az X-Faktor mentora híres szókimondásáról, néhány napja egy burgeres céggel került összetűzésbe, amikor közösségi oldalán jelezte, a hamburgerét összecsomagolták a hideg üdítőjével. Most a kukák hiánya miatt fejtette ki gondolatait. Facebook posztjában nehezményezte, hogy szinte alig vannak szemetesek elhelyezve a 11. kerület egy bizonyos részén – vette észre a Blikk.

Minél jobb az idő, annál több időt töltök szabadtéri sportolással. Minél többet vagyok kinn, annál többet gondolkodom azon, hogy mi a lóf*szér’ nincsenek szemetesek Madárhegyen? (alapvetően jellemző a 11. ker. kül-kertvárosi részeire is pl. Örsöd) mehetsz-sétálhatsz km-eket, akkor találsz max. egyet. az is tele, mellette is szeméttel… Kinek küldjek (illetékes) egy dedikált fotót magamról cserébe, hogy úgy alapvetően a 11. ker. kertvárosi részének tisztaságára-nak 2022-től szenteljen nagyobb figyelmet?

– teszi fel a kérdést közösségi oldalán ByeAlex, aki szerint egyébként ez a legcsodálatosabb része a fővárosnak. Egy kommentelő az alábbit javasolta neki:

Illetékest hívd ennyi. Nem kell minden sz.rt kiírni a facéra, tenni kell érte, nem írogatni ennyi.

Ez a hozzászólás persze nem nyerte el az énekes tetszését, azonnal visszaszólt neki:

Majd ha tanácsot akarok tőled kérni annak ügyében, hogy mit és hova írok ki, biztosan szólni fogok, de mivel elég faszán működik az életem, nem szorulok ilyen okosságokra.

De vannak olyan követői is, akik szerint most, hogy erről posztolt, már el is intézte az ügyet, hamarosan ott lesznek azoka a szemetesek a 11. kerület említett részein is.