Debrecen Hotels

Bunyós Pityu megküzdött a koronavírussal, ő maga kérte, hogy rakják gépre a kórházban

  2021 nov 24 / #debrecen
Google ads
Google ads

Óriási csatát küzdött a koronavírussal Bunyós Pityu, aki a kórházban ő maga kérte, hogy tegyék gépre, mert életben akar maradni.

Bunyós Pityut nagyon megviselte a koronavírus, a nyomai még mindig látszanak rajta: izmai összeestek, egy hónapig tartó betegsége hatalmas pusztítást végzett a szervezetében.

Tizenkét kilót fogytam, nagyon gyönge voltam. Most már egy hete itthon vagyok, próbálom visszanyerni az erőmet, de az az igazság, hogy nehezen megy. Mindössze egy kilót sikerült eddig magamra szednem, úgyhogy hosszú út áll még előttem. Ez a betegség – sajnos – az izmokat támadja először, belőlem jócskán lefaragott az egy hónap alatt

– nyilatkozta a Blikknek Bunyós Pityu, aki kórházba kerülésekor azonnal azt kérte, hogy tegyék rá minden olyan gépre, ami segít a kór legyőzésében. A legerősebb kezelést kérte, mert meg akart gyógyulni.

Ezt meg is tették, gépekre kerültem, kaptam oxigént is, de lélegeztetőgépre szerencsére nem volt szükség. Hogy mennyire együttműködő vagyok, azt még a kórházban is elismerték, az ott dolgozóknak pedig nagyon hálás vagyok, nagyon rendesek voltak velem.

– mondta a lapnak a mulatószenész, aki szeretne minél hamarabb újra színpadra állni.

Fotó: Facebook/Bunyós Pityu Hivatalos