Debrecen Hotels

Bezáratták Lajsz András kocsmáját

  2021 szept 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

Huszonhét lakó tett panaszt Lajsz András kocsmája ellen, ezért be kellett zárnia.

A koktélkirály érdi Ücsörgő nevű sörözőjére nagyon sok panasz érkezett: a kocsmából kiszűrődő zaj és zene zavarta a környéken élőket.

A rendőrök többször jártak kint csendháborítás ­miatt. Én csak azt bánom, hogy akit zavart a hangos zene, az nem kopogott be és kért meg, hogy tekerjem lejjebb a hangerőt. Nem akarok veszekedni senkivel, mindenki volt már buliban, jobb lett volna, ha feljelentés helyett inkább bejönnek hozzám egy koktélra

– mondta a Blikknek Lajsz, aki a rendőrök látogatása után az önkormányzathoz fordult segítségért. A hivatalban derült ki számára, milyen sok embert bosszantott fel.

Mint kiderült, huszonhét lakó tett panaszt ellene.

Megkérdezném azoktól, akik panaszt tettek: hogy éreznék magukat, ha másfél év munkanélküliség után egy hét múlva elküldenék őket a munkahelyükről?

– utal a koronavírus-járvány miatti hosszú zárási időszakra Lajsz András, akinek a vírus miatt tavaly október óta kétszer is be kellett zárnia a kocsmáját, mindössze 15 napig lehetett nyitva. Most újra bezárta sörözőjét a sztármixer, aki egy zajszakértővel méri fel a problémát, aztán újra kinyitja vendéglátóhelyiségét.