Debrecen Hotels

Berki Mazsi megmutatta a családját

  2023 máj 02 / #debrecen
Google ads
Google ads

Gyönyörű hölgykoroszú érkezett a TV2 Ütős ötös című műsorába, Berki Mazsi és családtagjai alkották az egyik csapatot hétfő este.

Mazsi és családja Zoltán Erikával és családjával – kiegészülve DR BRS-sel csapott össze. Berki Mazsit – aki a csapatkapitány volt – az édesanyja, Pötyi, a 11 évvel fiatalabb húga, Edina, az unokatestvére, Melinda és a barátnője, Olimpia kísérte el a tévés vetélkedőre – írja a Nők Lapja.

Mazsi röviden bemutatta gyönyörű családtagjait. A húgáról elárulta, 11 évvel fiatalabb nála, így nagyjából most értek össze, őt tartja a család eszének. Barátnőjét, Olimpiát pedig a mindenének tartja.

Ő igazából mindenben is segít nekem. Rendet tart az otthonomban, mert én nagyon rendetlen vagyok

– mondta róla Berki Krisztián özvegye, aki nemrég árulta el, hogy bár az utóbbi időben nagyon házias lett, a házimunkát mégis inkább bejárónőre bízza, így több ideje marad a fontosabb dolgokra.

Mazsi a közösségi oldalán is megosztotta, hogy a TV2 stúdiójában járt a gyönyörű hölgyek kísértében, és elmondta, nagyon jól érezték magukat a műsorban, melynek végjátékába végül nem ők, hanem Zoltán Erikáék kerültek be.