Debrecen Hotels

Berki Mazsi még nem áll készen arra, hogy elárulja, hogyan halt meg Berki Krisztián

  2022 júl 31 / #debrecen
Google ads
Google ads

Mazsi és Hódi Pamela is tudják, mi okozta Berki Krisztián halálát, de nem készültek még fel arra, hogy beszéljenek is róla.

Ez derült ki abból az interjúból, amit Palik Lászlóék készítettek a Palikék világa by Manna című műsorban Mazsival.

Berki Mazsi elmondta, hogy sok mindent le szeretne tenni az asztalra és kilépni az elhunyt férje árnyékából, szeretné ha követendő példa lenne mások számára – írja a 168.hu. Úgy véli, a közvélemény őt Berki Krisztián feleségeként ismerte meg és férjének köszönheti, hogy a kislányáról most úgy tud gondoskodni, ahogy kell.

Amikor Palik László megkérdezte tőle, tudta-e, hogy baj lesz, Mazsi így felelt:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. A Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét. Amikor először találkoztunk, egy pénteki nap volt, én ott tudtam, hogy együtt leszünk….

Majd úgy folytatta, ez egy olyan rémálom, ami örökké tart.

Mindenről ő jut eszembe. Annyira érzem őt

– mondta a gyászoló özvegy, aki tudja, hogy még fiatal és bármit hozhat számára az élet, de ezt senkinek sem kívánja. A történtek miatt az igazi anyaságot sem élheti meg és azt is elmondta, jelenleg is sokan segítenek neki, a családján kívül is. Kislányára van, hogy bébiszitter vigyáz, de azt sem tartja kizártnak, hogy ősztől bölcsődébe adja őt, mert muszáj dolgoznia, hogy el tudja őt tartani.

Az interjúban szóba került férje halálának oka is, Mazsi elmondta, ő és Hódi Pamela nem egyeztettek még azzal kapcsolatban, hogy elárulják-e, mi okozta Berki Krisztián halálát, de szerinte még egyikőjük sem áll készen erre.