Debrecen Hotels

Berki Krisztián ügyvédje elmondta, mennyi pénze volt a celebnek

  2022 jún 14 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az ügyvéd szerint túlzás azt állítani, hogy óriási adósságot hagyott maga után Berki Krisztián.

Szilágyi Roland jól ismerte az üzletember magánéletét és anyagi helyzetét is. Az ügyvéd szerint Berki normál körülmények között élt – írja a Blikk.

A jogi szakértő szerint Berki Krisztián kétfajta életet élt: az egyiket a show-ra építette fel, a másik azonban teljesen átlagos volt és ugyanannyi tartozása volt, mint bárki másnak, így nem igaz, hogy óriási adósságot hagyott családjára. Leszámítva persze a lakásfelújítási ügyét, de ezen kívül nem volt kimagasló adóssága, csak annyi, mint egy átlagembernek.

A média túltolja ezt az adósságspirált, holott Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az, ami az elmúlt egy évben összejött neki

– vélekedik Szilágyi Roland, aki elmesélte, Berki Krisztiánnak a magánéleti nehézségei mellett egészségügyi problémái is voltak, melyek már korábban is jelentkeztek nála: légzési nehézségekkel és vérnyomás problémákkal küzdött. Ezek a testépítő múltjának a hozadékai voltak, ehhez jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, emiatt indult el lefelé a lejtőn Berki Krisztián.