Bemutatta új mezeit a DEAC hokicsapata

2018.08.17

Idehaza feketében, míg idegenben sárgában léphet pályára a DEAC felnőtt jégkorongcsapata a 2018/2019-es szezonban.A mezek egy dunaújvárosi cég munkáját dicsérik. Hazánkban egyedül ott készítenek jégkorongmezeket, s a magyar csapatok mindegyike onnan szerzi be őket – olvasható a klub honlapján.

A trikón – a szokásos és kötelező reklámelemeken felül- természeten nagy hangsúlyt kapott az egyetemi klub, a DEAC logója. Ez középen, nagy méretben került a pólókra. A szív felőli oldalon találjuk Debrecen címerét.

A DEAC jégkorongcsapatának szakosztályvezetője, Fodor András elmondta, hogy a mez tervezésekor a DEAC évszázados színeit és az egyetemi logót is alapul vették.

A fekete ugye a DEAC alapszíne a fekete-fehér konstrukcióból, ebben láthatjuk majd a csapatot a hazai mérkőzésein. A sárgára pedig azért esett a választás, mert úgy ítéltük meg, hogy a fehér jégen a sárga mez igazán dinamikus, jobban jelképezi azt, hogy szeretnénk egy sokat korizó, harcos csapatot látni. A vendégmezben ráadásul a Debreceni Egyetem is „visszaköszön”, hiszen ahhoz az egyetem logójában megjelenő sárga színt választottuk”

– részletezte a szakosztályvezető.

A mezeket bemutatja a kapus Nagy Péter és a csatár Silló Arnold:

A szurkolók várhatóan szeptember 11-től vásárolhatják meg a mezeket a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban.

az eredeti hír itt elérhető