Debrecen Hotels

Belekötöttek Rácz Jenő feleségébe az anyukák

  2022 aug 04 / #debrecen
Google ads
Google ads

Rácz-Gyuricza Dóra egy videót készített az anyaságról, amit sok influenszer anyuka nem nézett jó szemmel, mondván, mit tudhat ő, aki még csak néhány hónapja édesanya.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla áprilisban született meg. Felbolygatta a pár eddigi életét, különösen a friss édesanyáét, aki szeretett volna egy videót készíteni a tapasztalatairól.

Ám még nem is volt elérhető a videó, már számos kritika érte őt ezért. Több influenszer anyuka úgy vélte, Dóri nem elég tapasztalt ahhoz, hogy az anyaságról beszéljen – írja a Blikk.

Meghirdettem a workshopot, és még aznap eljutott hozzám a hír, hogy több tízezres követőtáborral rendelkező influenszer anyukák írják az oldalukon, mégis, mit képzelek magamról, három hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról

– mesélte Rácz-Gyuricza Dóra a Story magazinnak. A fiatal anyukának annyira rosszul esett a kritika, hogy azt fontolgatta, nem osztja meg a videót, de Rácz Jenő biztatására végül mégis közzétette azt. Sok pozitív visszajelzést is kapott és rengeteg édesanya vette fel vele a kapcsolatot, amiért nagyon hálás.