Debrecen Hotels

Bayer Zsolt bemutatkozott az új amerikai nagykövetnek: “Takarodjon haza!”

  2022 aug 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

Bayer Zsolt, a Debrecenben is igen kedvelt megmondóember, a Fidesz 5. számú pártkönyvének tulajdonosa keresetlen szavakkal nyilvánított véleményt a hamarosan hivatalba lépő új amerikai nagykövetről, David Pressmannról.

A szabadszájú publicistát az borította ki, hogy Pressmann szenátusi meghallgatásán úgy fogalmazott, “a magyar demokrácia lecsúszása nem akaratlan, hanem tudatosan gerjesztett folyamat”. Ráadásul az amerikai diplomata az orosz befolyás miatt is aggódni merészelt.

Bayer Zsolt mindezek után keresetlen szavakkal nyilvánított véleményt a diplomatáról, többek között úgy fogalmazott:

„mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza”.

Bayer Joe Biden amerikai elnököt (Ferenc pápához hasonlóan) „demens vénembernek” nevezte, majd azt tanácsolta az új nagykövetnek,

„menjen haza, és a kutyab**** atomenergetikai államtitkár »úrral« konzultálja meg a demokrácia és a szabadság nagy kérdéseit. (…) Negyven évig virsli-ujjú, büdös szájú szovjet elvtársak akarták nekünk megmondani, mi az egyedül üdvözítő út. Most azok átváltoztak »woke«, cancel culture hívő, neomarxista f***kalapokká, és ott folytatják, ahol a szovjet elvtársak annak idején abbahagyták. Ezek egyike maga, nagykövet »úr«. Az új Goodfriend. Kár a fáradtságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza”

– fogalmazott a publicista.

A debreceni Fidesz által körülrajongott Bayer Zsolt egy EP-képviselőnek: „Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz!