Debrecen Hotels

Baukó Éva most Balázsékat kritizálja

  2021 szept 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

Baukó Éva ezúttal a Rádió 1-es műsorvezetőkről, Balázsékról fogalmazott meg éles kritikát.

Baukó Éva nemrég még VV Leóról és Fésűs Nelli lányáról mondta el rosszindulatú véleményét a Totem című műsor kapcsán, majd nem kis botrányt okozott, amikor elárulta, ki fogja nyerni a most induló Survivor-t. Éva közösségi oldalán osztotta meg, ki lesz a túlélőshow nyertese, de aztán a poszt hirtelen eltűnt.

Balázsék elmondták, mit gondolnak Éváról, ami persze nagyon nem tetszik neki. Közösségi oldalán osztotta meg, ő mit gondol Sebestyén Balázsról és műsorvezető társairól, Vadon Janiról és Rákoczi Feriről.

Sebestyén Balázs reggel egy országosan hallgatott rádióműsorban, úgy kritizált és úgy fogalmazott meg rólam leminősítő kritikát, mindeközben rihegett-röhögött és gúnyolódott, hogy közben arra nem adott lehetőséget, hogy reagáljak, vagy az én álláspontomat is meghallhassa a közönsége. Milyen álságos és gusztustalan viselkedés ez egy rádióműsortól, hogy úgy helyez negatív kontextusba valakit, és közöl tényként negatív véleményt, hogy az adott személynek megszólalási és védekezési lehetősége sincs az ügyben.

Mindezt az egészet teszi azért, mert éltem a szabad véleménynyilvánítás jogával, ami neki a munkaadója érdekei miatt nem tetszett.”

– írja Éva.

Az egyik kommentelő szerint Balázsékhoz el fog jutni Baukó Éva posztja, és fel fogják majd őt hívni. Hamarosan kiderül.