Barátnőjével sem tarthatja a kapcsolatot a rács mögött lévő Herczeg Zoltán

2023.01.17

A divattervező két hónapja van börtönben kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, ahol nagyon szigorú szabályok szerint kell élnie.

Októberben tartóztatták le Herczeg Zoltánt. Az ügyét február 23-án tárgyalják majd, így addig még biztosan előzetesben marad. A divattervező a hírek szerint a körülményekhez képest jól van, szeretteivel viszont nem tarthatja úgy a kapcsolatot, ahogy szeretné.

Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel. Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél

– nyilatkozta a Blikknek Herczeg Zoltán párja, Mariann, aki számára rejtély, hogy miért vonták meg hirtelen tőle a kapcsolattartás jogát. Semmilyen indokot nem kapott erre, pedig tudja, hogy a divattervezőnek szüksége lenne rá, mert ők tökéletes társai egymásnak és olyan erőt tudna adni neki, ami segítené őt odabent.

A lap úgy tudja, Herczeg Zoltán csak az ügyvédjével és a szüleivel tarthatja a kapcsolatot, utóbbiakkal naponta tíz percet beszélhet telefonon. Többször kérte, hogy beszélhessen néhány barátjával is, de a kérvényeit elutasították.

az eredeti hír itt elérhető