Debrecen Hotels

Balesetet okozott, majd elhajtott

  2018 Júl 23 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A baleset feltételezett okozója kerékpárral közlekedve 2018. május 3-án 18 óra körül a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget Szegeden, a Török és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésében egy trolipótló busznak. A gépkocsi sofőrje hirtelen fékezett, ezzel az ütközést elkerülte, de a buszon két utas elesett és könnyebben megsérült. A biciklis megállás nélkül elhagyta a helyszínt.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a kerékpáros, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.