Debrecen Hotels

Balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről

  2018 jún 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Vádemelést javasol a rendőrség egy nő ellen, aki elütött egy kerékpárost Mohácson, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 21 éves bári nő ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő 2018. március 16-án 22 óra 20 perckor Mohács belterületén közlekedett gépkocsijával, majd a Liszt Ferenc utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséhez érve elsőbbségadás nélkül behajtott a kereszteződésbe, és elütött egy kerékpárost. A baleset során a kerékpáros súlyosan megsérült, a gépkocsivezető pedig továbbhajtott anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy van-e sérült. A rendőrök két órán belül beazonosították, majd elfogták a balesetet okozó sofőrt, gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét.

A nő ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban lezárta, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.