Debrecen Hotels

Balesetet okozott, majd elhajtott

  2018 Sze 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki miután balesetet okozott Szatymaz külterületén, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A baleset feltételezett okozója gépjárművel közlekedett 2018. augusztus 30-án 7 óra 30 perckor Szatymaz külterületén, az 5424-es úton. Az előtte haladó jármű előzése során a jobb oldali sávba történő visszatérésekor túl közel hajtott a másikhoz. A mögötte haladó gépkocsi sofőrje az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányzott, majd elvesztette uralmát járműve felett, az árokba hajtott és könnyebben sérült. A baleset feltételezett okozója megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.