Debrecen Hotels

Balesetet okozott, majd angolosan távozott

  2018 Sze 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett személygépkocsival 2018. szeptember 18-án 17 óra 50 perc körül a 4-es számú főúton, Debrecen felől Ebes irányába.

Haladása során a sofőr szabálytalan előzésbe kezdett, ezért érintőlegesen összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. Az ütközésben a szabályosan haladó autó oldalsó ablaka betört.

Az ismeretlen személy járművével megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.