Debrecen Hotels

Balesetet okozott a 22 éves nő, nem is tagadta felelősségét

  2018 feb 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint balesetet okozott a 42-es számú főúton.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy román állampolgárral szemben.

A fiatal nő 2018. február 3-án 11 óra 20 perc körül közlekedett az általa vezetett Seat típusú személyautóval a 42-es számú főúton Mezőpeterd felől Berettyóújfalu irányába. A sofőr a főút 44. kilométerszelvényéhez érve nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a gépjármű sebességét, megcsúszott és áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kisbusszal. Az ütközést követően a személyautó az árokba csapódva állt meg. A mentőszolgálat munkatársai a kisbusz egyik utasát súlyos, míg a személyautó vezetőjét és utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A 22 éves nő elismerte felelősségét a baleset okozásáért.

A nyomozó hatóság 2018. február 15-én befejezete a baleset körülményeinek vizsgálatát és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.