Debrecen Hotels

Azt állítja egy influenszer, hogy szexelt Cristiano Ronaldoval

  2023 márc 05 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy venezuelai lány, Georgilaya azt állítja, tavaly márciusban lefeküdt a többgyermekes sztárfocistával.

A lánynak komoly bizonyítékai vannak, de megszólalt Ronaldo menedzsmentje is – írja a twn.hu. Az ügy elég kínos, hiszen Cristiano Ronaldo 2016-ban jött össze párjával, Georgina Rodriguezzel, közös gyermekeik is születtek azóta.

Georgilayát állításai szerint Cristiano Ronaldo tavaly március 25-én hívta meg a lakosztályába, miután szelfiztek egyet. Pontosabban többet is, mert a venezuelai lány oldalán több közös képet is találni kettejükről. Itt van ezek közül egy:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgilaya (@georgilaya11) által megosztott bejegyzés

A nő azt hitte, csak beszélgetni fognak a focista lakosztályán, de aztán komolyabbra fordultak a dolgok közöttük. Közösségi oldalán így fogalmazott az állítólagos légyottukról:

Nem gondoltam, hogy szexre kerülhet sor abban a helyzetben. A tény az, hogy mégis megtörtént. A beleegyezésemmel történt, de mégis úgy éreztem, hogy manipuláltak, Cristiano Ronaldo hírneve és hatalma

– írta a venezuelai szépség a The Sun információi szerint. Georgilayának közel 200 ezer követője van az Instagramon, közösségi oldala ilyen és ehhez hasonló szexi fotókkal van tele:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgilaya (@georgilaya11) által megosztott bejegyzés

Ronaldo menedzsmentje egy rövid közleményben reagált a venezuelai influenszer állításaira, ezt írták: “Ez hazugság és rágalmazás”.

Fotó: Instagram/georgilaya11