Debrecen Hotels

Az eső elől “menekült” autólopásba, nem igazán vették be a meséjét

  2018 Júl 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a 25 éves férfival szemben.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy kerecsendi férfival szemben.

Egy tiszacsegei lakos 2018. június 22-én 18 óra 15 perc körül telefonon hívta a rendőrséget és elmondta, hogy amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy férfi beült az autóba és elhajtott azzal. A bejelentő elmondta, hogy egy másik gépkocsival a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal balesetet szenvednek.

A rendőrök a baleset helyszínére mentek, ahol elfogták a 25 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül vitte el a Suzuki típusú gépkocsit. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Tiszacsegén közlekedett a járművel, amikor elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy ingatlan kerítésének hajtott, majd áttörve azt az udvaron állt meg.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni azt, amíg eláll az eső.

A nyomozó hatóság a K. Balázzsal szemben folytatott vizsgálatot a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.