Debrecen Hotels

Az egész megye lángolt szombaton

  2019 Már 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Szabadtéri tüzekhez is sokat vonultak a tűzoltók szombaton is. Komádiban, a Szövetség utcában keletkezett tűz először, ott két hektáron a legelő égett. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Délután Hajdúhadházon, a Silye Gábor utcába vonultak a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók. Cserjés, bokros terület égett, amelyet a tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el.

Nádudvar és Elep között is tűz keletkezett. Egy hektáros területen a száraz avar égett, a püspökladányi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Nyírmihálydi Gelsi úton kétezer négyzetméteren lángolt a bozótos, amelyet a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók oltottak el egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Püspökladány külterületén, a Nádudvari úton szántóföld mellett közel nyolcszáz négyzetméteren a gaz égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Hajdúhadházon, az Árpád utcában összehordott szemét és gaz égett közel ötszáz négyzetméteren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Hajdúnánás és Görbeháza között is tűz keletkezett, a nádas égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Hosszúpályiban, a Homok utcában hat hektáron lángolt a száraz avar valamint fiatal akácerdő aljnövényzete. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet több vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Az egyeki önkormányzati egység kisebb kerti hulladék tüze miatt vonult tegnap, úgy mint a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók is.

Később a csatornapart gyulladt ki Hosszúpályi külterületén, több helyszínen. A tüzet a létavértesi önkormányzati tűzoltók fékezték meg kéziszerszámok segítségével.

Konyáron, a Sóstói út végén egy hektáron lángolt az avar, ott a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók avatkoztak be.