Debrecen Hotels

Autólopás közben fogták el L. Márkot Debrecenben

  2018 Júl 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 14-én arról, hogy Debrecenben, a Raktár utcában lévő Suzuki típusú személygépkocsiját feltörték. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy bocskaikerti lakost.

L. Márkot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2018. július 16-án otthonában elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. július 18-án elrendelt.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi a személygépkocsi ajtaját kifeszítette, majd a gépjármű utasterében, a gyújtáskapcsoló alatt található műanyag burkolatot lefeszítette és megpróbálta eltulajdonítani az autót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.