Debrecen Hotels

Átesett a hazugságvizsgálaton Fekete-Győr András – már üzent is Orbánnak

  2021 márc 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

A magyar politikatörténetben először fordult elő az, hogy egy politikus valódi hazugságvizsgálóra kötve válaszoljon meg kérdéseket. Fekete-Győr András – a Momentum miniszterelnökjelöltje – az első Magyarországon, aki megtette ezt.

“Azért vetettem alá magam hazugságvizsgálónak, mert bánt az, hogy a politikusokról a többségnek tolvaj, csaló, hazug személyiségek jut eszébe. Én viszont egy olyan új politikai generációt képviselek, amely soha nem akar lopni, csalni, és soha nem akar hazudni.” – mondta.

A vizsgálaton, többek között, ezekre a kérdésekre kellett válaszolnia:

  • Kapott-e Ön valaha valamilyen anyagi támogatást Soros Györgytől, vagy valamelyik szervezetétől?

  • Külföldi megbízásból gyűjtöttek aláírásokat a budapesti olimpiai népszavazásért?

  • Lefizette-e Önt vagy a Momentumot valaki azért, hogy az ő véleményét népszerűsítsék?

  • Eltitkol-e valamilyen olyan dolgot a múltjából, amely összeegyeztethetetlen a miniszterelnöki jelölésével?

  • Csak kampányfogás a kormányváltás utáni elszámoltatási terv?

A Momentum miniszterelnökjelöltje zárásként elmondta: Orbán Viktornak is azt javasolja, hogy kösse magát hazugságvizsgálóra.

A vizsgálatot egy több mint 20 éves poligráfos gyakorlattal rendelkező profi hazugságvizsgáló szakember végezte, 8 kérdést tehettek fel, mert a szakértő iránymutatása alapján ez az optimális mennyiség.

A teremben a vizsgálat alatt csak a vizsgálatot végző személy, és Fekete-Győr András tartózkodott. A kérdéseket többször is megismételték, a szakvélemény az ezekre adott válaszok összesítéséből állt össze. A videóban a válaszok értékelését a szakvéleményből idézzük

– olvasható a párt közleményében.