Álmában halt meg egy négygyermekes debreceni édesanya – segítsen a családnak!

2019.02.28

Gyűjtést szerveznek a gyászoló család számára.

Szörnyű tragédiáról adott hírt a Blikk: otthon, az ágyában halt meg vasárnap egy mindössze 40 éves debreceni édesanya, Judit, aki négy gyermeket, köztük egy négy hónapos csecsemőt nevelt férjével.

Egyelőre nem tudni biztosan, mi okozta a fiatal nő halálát, de az eddigi információk alapján úgy tűnik, szívelégtelenség lehet a háttérben. A család tudott róla, hogy Juditnak szívproblémái vannak: nem sokkal a negyedik gyerek születése után közölték vele az orvosok, hogy szívbeteg, s emiatt gyógyszeres kezelésre szorul, de szorgalmasan járt a kezelésekre, és szó sem volt arról, hogy ennyire súlyos az állapota. Még a halála előtti éjszaka is úgy tűnt, hogy semmi baja Juditnak.

Orvosról orvosra jártunk, mellette természetgyógyász is gyógyította. A leletei szerint minden rendben volt, vasárnap mégis megtörtént a tragédia: nem ébredt fel

– mesélte megtörten a gyászoló férj, Károly. Az édesanya hétfőn ünnepelte volna a 41. születésnapját, szombaton még ünnepeltek is a család egy részével:

Torta és mulatság, ugráltak körülöttünk a gyerekek. Aztán másnap megtörtént a tragédia, én pedig már arra sem emlékszem, hogy hogyan mondtam ezt el a gyerekeinknek

– tette hozzá a férj.

Károly, aki tűzoltóként dolgozik, egyelőre nem áll munkába, ezért egy ismerős anyuka adománygyűjtést szervezett számukra.

Amennyiben módjában áll a családot anyagilag támogatni, a 11773119-13230094-es bankszámlaszámon megteheti.

az eredeti hír itt elérhető