Debrecen Hotels

Aktív és nyugalmazott rendőröket tüntettek ki

  2019 Júl 19 / #debrecen
Google ads
Google ads

Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitány-helyettese emléktárgyakat adott át több kollégájának.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere kerek évfordulós születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Dr. Rácsay Lajos nyugalmazott rendőr ezredesnek, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság volt főkapitányának, Rácz Imre Zsolt rendőr alezredesnek, a Bűnügyi Igazgatóság, Bűnügyi Technikai Osztály volt vezetőjének, Ferenczik Zoltán rendőr alezredesnek, a Püspökladányi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály vezetőjének és Dr. Tordai Huba nyugalmazott rendőr ezredesnek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Megelőzési és Informatikai Osztály volt vezetőjének.

Barnai János rendőr ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese 2019. július 18-án ünnepélyes keretek között emléktárgyakat adott át a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, a Debreceni, a Berettyóújfalui, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság, valamint a Létavértesi, és a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség több aktív, valamint nyugállományú munkatársának.

A rendőrfőkapitány-helyettes születésnapjuk alkalmából köszöntötte a négy aktív hivatásos, hét nyugállományú hivatásos, valamint négy közalkalmazott kollégáját, akiknek méltatta szolgálatban eltöltött éveiknek eredményes munkáját és továbbiakban is jó egészséget kívánt.