Aggasztó gyerekrajz Debrecenből. Így mossa a legkisebbek agyát a propaganda

2024.04.06

Félelmetes, hogy már az ovisok tudatalattijába is behatol a magyar kormány agymosó propagandája. Ezt a következtetést vontuk le Fruzsi leveléből, aki négyéves kislánya rajzaiból juttatott el némi ízelítőt szerkesztőségünknek.

“Férjemmel döbbenten tapasztaltuk a napokban, hogy a gyerek emberalakokra és még a húsvéti tojásokra is dollárjeleket rajzol. Nem nehéz összefüggést találni a rajzok és azok között a plakátok és kormányzati kampányvideók között, amikkel Debrecenben is tele vannak a közterületek és az online tér is. Egyébként ő maga (szerk,: a gyerek) is megerősítette, hogy azokból a videókból inspirálódott, amelyeket »anya nem engedi, hogy nézzek«. Lépten-nyomon propagandaplakátokba botlik szegény, ha az óvodába visszük, de a Youtube-videókat is meg-megszakítja a kormány dollárbaloldalazós üzenete, hiába igyekszünk résen lenni, nem tudjuk mindig idejében eltakarni a kicsi elől. Őszintén aggódunk, hogy miképpen hatnak ezek a dolgok egy még romlatlan, nem mellesleg rajzversenyeket nyerő kreatív gyermek képzelőerejére”

– írta Fruzsi, egy debreceni anyuka.

Íme a húsvéti tojás egy akarata ellenére kormánypropaganda-fogyasztóvá vált kisgyerek szemével:

Dollárjeles gyerekrajzok Debrecen

Ez pedig a gonosz genderista, háborúpárti, dollárbaloldali mignon:

Dollárjeles gyerekrajzok Debrecen

Mi ez a hülyeség már megint?

A 2022-es választási kampányban futtatott emojis projektet is alulmúló dollárjeles agymosás a CÖF-CÖKA-nak, a Fidesz álcivil szervezetének találmánya.

Saját ötlet és kreativitás híján az egyik legnépszerűbb amerikai punkzenekar, a Dead Kennedys 80-as évekbeli plakáttémáját vették alapul, vagyis lopták el egy az egyben.

A kormány bunkósbotjaként is bevethető szervezet a banda dollárjeles ingben pózoló tagjait a magyar ellenzék (szerintük baloldal, mert aki nem Orbán hátsójából integet, az mind balos) ismert figuráira cserélték ki. Először Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András vigyorgott ránk a plakátokról:

CÖF Dead Kennedys Fekete-Győr András

 

Majd valaki szólhatott az ütemtévesztésben lévő CÖF-CÖKA agytrösztjeinek, hogy egyrészt Fekete-Győr már kicsit sem akkor tényező (volt valaha?) a magyar politikában, másrészt itt van ez a Magyar Peti gyerek, vele is kezdeni kéne valamit. Fekete-Győr tehát ment, Magyar jött.

CÖF Dead Kennedys Magyar Péter

Az ótvar lenyúlás természetesen eljutott a Dead Kennedys fülébe is, a 444.hu szúrta ki, hogy miután már nemcsak Jello Biafra frontember, hanem a teljes zenekar is elhatárolódott a fideszes szervezet  plakátkampányától, a CÖF-CÖKA közleményben kérte ki magának a Dead Kennedys „cirkuszolását”.

Azt írják találtak egy amerikai rappert, aki korábban már lemásolta a Dead Kennedys ötletét, és akkor nem zavarta a zenekart, hogy a fekete nő (!) így tett:

„Amikor egy amerikai rapper másolta a Dead Kennedys-t, nem voltak olyan érzékenyek. A Guardian című baloldali lap 2022 december 17. napján interjút készített egy bizonyos Steve Lacy nevezetű afroamerikai előadóval.

Ahogy írták, az ünnepelt fiatal kaliforniai énekes-dalszerző a 2022-es Gemini Rights című albumáról adott egy fergeteges koncertet. »Ő és zenekara egy, a klipjeiben debütált külsőt visel: fekete »S« betűvel festett fehér ingeket. A fekete nyakkendővel kiegészítve dollárjeggyé válik.« És most jön a lényeg a cikkben.« »Érdekesség, hogy a kaliforniai punkok, a Dead Kennedys vezette be ezt a megjelenési formát, amely a zeneipar üres aljasságát vette célkeresztbe 1980 körül.« Megjegyzendő, hogy a rapper klipjében ugyanezt az outfitet viseli.

»Eközben Lacy túlméretezett szemüvege és feszes copfjai erősen emlékeztetnek Stevie Wonderre, egy másik zenészre, akinek tehetsége korán megmutatkozott« – teszi hozzá a Guardian. Sehol egy tiltakozó megjegyzés egy lopást emlegető feddés.

Bár nyilvános fórumokon »lopást« is emlegettek, a kommentelők végső ítélete az volt, hogy a fekete előadóművész inspirálódott és tisztelgett a punk zenekar motívuma előtt.

Mindezek alapján kérjük az érintetteket, hogy fejezzék be a cirkuszolást és beszéljenek arról, a 2022. évi országgyűlési választási kampányt már külföldről közvetlenül érkező pénzekkel próbálta a baloldal befolyásolni, és ezt támasztotta alá az egységes baloldali ellenzék támogatásait feltáró nemzetbiztonsági vizsgálat is. A baloldal (az együtt induló hat párt és a civil szervezetek) közel négymilliárd forintnyi külföldi forrást használt fel a 2022-es kampány során, amiből több, mint 1,8 milliárd Ft-t kapott a Márki-Zay Péterhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom. Több más konkrét bizonyíték mellett maga az egységes ellenzék miniszterelnök- jelöltje is saját maga leplezte le, hogy a választási kampány során több millió amerikai dollár érkezett hozzájuk az Amerikai Egyesült Államokból.

Megvették őket kilóra!”

– olvasható a CÖF-CÖKA közleményében.

az eredeti hír itt elérhető