Debrecen Hotels

A TV2 műsorvezetője lett a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója

  2021 ápr 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Felkérték Istenes Lászlót, hogy legyen a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója. A felkérést „nagy örömmel és tisztelettel” elfogadtam – olvasható a műsorvezető Instagram oldalán.

“Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért. Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több, mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye pedig bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a PUSKÁS AKADÉMIA felkérését a vezetői feladatra.
Az Egyesület akadémiai rendszere és képzése pedig további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges, élvonalbeli sportolókkal is.
Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka), szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkednek egymáshoz.”

A Puskás Akadémia weboldalán azt írják, hogy Istenes László marketing igazgató is lesz egyben.