Debrecen Hotels

A szabályszegéseknek baleset lett a vége

  2018 jún 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Debrecenben egy nő súlyos, míg egy másik könnyű sérüléseket szenvedett közlekedési baleset következtében.

Egy 47 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2018. június 2-án 10 óra 30 perc körül Debrecenben, a Csemete utcán, a Honvéd utca felől a Mester utca irányába. A sofőr a Mester utca kereszteződésében kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére nem állt meg, hanem behajtott a kereszteződésbe. A férfi járművével összeütközött egy a Bethlen utca felől a Pesti utca irányába, a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére, egyenesen haladó gépkocsival, amelynek 39 éves női sofőrje a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Debrecenben, a Sámsoni úton, a Katalin utca felől a Pázsit utca irányába közlekedett egy 30 éves nő az általa vezetett személygépkocsival 2018. június 2-án 18 óra 30 perc körül. A kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy nő át akart kelni, azonban a járművezető nem a kellő körültekintéssel közelítette meg az átkelőhelyet, nem adta meg az elsőbbséget és elütötte. A baleset következtében a 60 éves gyalogos az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a közlekedési szabályok betartásával, előzékenyebb, figyelmesebb vezetéssel a balesetek megelőzhetőek!