Debrecen Hotels

A szabályszegések balesetekhez vezettek

  2018 okt 17 / #debrecen
Google ads
Google ads

A szabályszegések balesetekhez vezettek Hajdú-Bihar megyében is. Tartsuk be a szabályokat, előzzük meg a baleseteket. 

Egy nő 2018. október 16-án 10 óra körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a Debrecenben, a Mester utcán. A járművezető a Mester és Bethlen utcák kereszteződésében jobbra kanyarodott gépkocsijával a Bethlen utcára, amikor nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő nőnek, akit elütött. A baleset során a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Egy 36 éves férfi 2018. október 16-án 12 óra 30 perc körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Vágóhíd utcai szervizúton. A sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti közlekedési jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott balra, a Vágóhíd utcára a Galamb utca felé, hogy nem adott elsőbbséget egy az úton közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütközött. A baleset következtében a biciklis elesett és az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

Debrecenben, a Sólyom utcán közlekedett 2018. október 16-án 17 óra körül egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival. A 36 éves sofőr járművével úgy kanyarodott balra, az Irén utcára, hogy nem győződött meg arról, hogy gépkocsija előzését másik jármű megkezdte, emiatt nekiütközött az útkereszteződésben őt balról előző, a veszélyhelyzet miatt fékező, majd az úttesten elboruló segédmotor-kerékpárosnak. Az ütközés következtében a motoros az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

A 4808-as úton Debrecen felől Hosszúpályi irányába közlekedett 2018. október 16-án 17 óra körül az általa vezetett Renault típusú személygépkocsival egy 37 éves férfi. A sofőr előzni kezdte, a vele azonos irányba haladó Alfa Romeo típusú gépjárművet, azonban nem győződött meg arról, hogy be tudja fejezni a manővert, és mivel nem tudta,ezért vissza akart húzódni a saját sávjába, de a járműve jobb elejével nekiütközött a másik személyautónak. Mindkét gépkocsi az útpadkán állt meg. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint az Alfa Romeoban utazó nő és a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetők.

….hogy mindenki hazaérjen!