Debrecen Hotels

A Roncsban tolják szombaton a punk nagyik

  2022 szept 16 / #debrecen
Google ads
Google ads

Szombaton Debrecenben lép fel a Grenma a Roncsban este nyolctól. Új pólójukat is meg lehet majd kaparintani, valószínűleg népszerű darab lesz.

A budapesti punk-rock zenekarral már a Campus Fesztiválon is megismerkedhettek a debreceniek, szerkesztőségünk néhány tagja is ott pogózott az első pár sor eggyikében. Ezt a képet is akkor lőttük. Pár perccel később már egy Wall of Deathez készült a közönség

Videó is készült, de azzal inkáb nem roncsolnánk senki fülét. Túl közel voltunk a hangafalkhoz. Cserébe itt egyik hivatalos klipjük.

Akinek zenekar neve piszkálja a fantáziáját annak annyit tudunk mondani, hogy az egyik tag Botlik a gimnáziumban kezdett el angolt tanulni, és a kedvenc szava a grandmother volt. Sokáig próbálták így, eredeti alakban használni, de mivel senki sem tudta helyesen kimondani, így áttértek a fonetikus leírásra, és így született meg a Grenma.

 

A csapat tagjai Arany Dóra (basszusgitár), Botlik Mátyás (dob) és Szalay Csongor (ének, gitár). Előzenekarok a No Respect és az Atom lesznek. További részletek az esemény oldalán.

A kiemelet kép jobb oldala a Budapest Parkban készült, még mielőtt valaki…

“Nagy-szín-pad!” Repült a melltartó a Rühös Foxi debreceni koncertjén