Debrecen Hotels

A reggeli csúcs után elkezdődik a túrás Debrecen ismert csomópontjában

  2022 jún 20 / #debrecen
Google ads
Google ads

Folytatódik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő átalakítása Debrecenben. A munkavégzés ma a reggeli forgalmi csúcsidőszakot követően kezdődik és várhatóan július végéig tart – tette közzé az önkormányzat.

A városvezetés közlése szerint a kivitelezés jelenlegi üteméhez kapcsolódóan az Egyetem sugárút és a Honvéd utca csomópontjában közműrekonstrukciós (csapadékvíz, szennyvíz, ivóvíz, jelzőlámpa és közvilágítás) munkákat  végeznek.

A kivitelezés ideje alatt a Bethlen utca és a Honvéd utca csomópontjának mindkét Honvéd utcai ágát lezárják. A Bethlen utcáról a Honvéd utcára nem lehet majd bekanyarodni, a csomóponton keresztül csak a Kölcsey Központ és az Egyetem tér irányába történő egyenesen való továbbhaladás lesz engedélyezve.

A Darabos utcának a Honvéd utca és a Thaly Kálmán utca közötti szakaszán az egyirányú forgalmi rend ideiglenesen megfordul: a forgalom a Honvéd utca irányából a Thaly Kálmán utca irányába lesz biztosított. A Thaly Kálmán utcának a Darabos utca és Bethlen utca közötti szakaszán kétirányú forgalmi rend lesz.

Ezzel párhuzamosan, szintén június 20-án a kivitelezési ütemtervnek megfelelően új forgalmi rendet vezetnek be a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca csomópontjában, illetve a Bethlen utcának a Hunyadi utca és Mester utca közötti csomópontjában.

A páratlan oldalban a parkolósávok ideiglenes lezárásával megkezdődnek a közműrekonstrukciós munkálatok. Az átmenő forgalom 2×1 sávon továbbra is biztosított lesz.

Nő a kapacitás – Hétfőn folytatódik a munka a Bethlen utcán és az Egyetem sugárúton