Debrecen Hotels

A régen várt gazdasági mentőcsomagok végre megérkeztek a magyar vállalkozókhoz és magánemberekhez

  2021 febr 18 / #debrecen
Google ads
Google ads

… de nem éppen onnan, ahonnan a legtöbben várták…

Már hosszú idő eltelt a válság első jelei óta. Szinte minden vállalkozásban tapasztalható a hatalmas visszaesés. A cégek túlnyomó többsége már alig várta, hogy megkapja a segítséget, ami kivezetheti a válságból. Egy nemzetközi konzorcium válságcsomagjai az elmúlt hónapokban már a magyar vállalkozók és vállalkozások számára is végre elérhetővé váltak. 

A nemzetközi szervezet neve, amely a magyar vállalkozók számára is elhozta a gazdasági segítség formáit: Wiz Light Biz Consortium (WLB Konzorcium). Ennek központjában 20-30 éves üzleti tapasztalattal rendelkező vállalkozók irányítótestülete működik. Ők azok, akik a már a válság előtt is jelentős sikereket értek el a nemzetközi piacon. Ezért tudnak bevált, és a többi kkv vállalkozásban is hatékony módszereket és megoldásokat nyújtani a válság éveiben, majd a kilábalás idején is. Tehát itt nem elméleti marketingesek másolják egymás eredménytelen próbálkozásait. Hanem a saját vállalkozásaik vezetésével 25-30 nem ritkán 35 évet eltöltött vállalkozók munkacsoportjai működnek a WLB központban. Ezért tudnak  válságálló iránymutatásokkal, költséghatékony megoldásokkal, és az eddigi legnagyobb veszteségeket okozó üzletvezetési hibákra alkalmazható módszerekkel nagy hatékonyságot elérni a magyar kkv szektorban a Wiz Light Biz mentőcsomagjai. 

Tekintsük át most egy mindenki számára könnyen érzékelhető hasonlattal, hogy egy magánvállalkozó, üzletkötő, kis- vagy közepes vállalkozás számára melyik “segélycsomag” a leghatékonyabb!

Hasonlóak a lehetőségek, mintha egy vírus ellenivédekezés formáit néznénk. Ez esetben nem az a fontos, hogy az adott vírus természetes vagy mesterséges eredetű, mert védekezni mindenképpen kell ellene. Pontosan ugyanígy van ez a gazdasági visszaeséssel, ami a kkv szektor vállalkozóit érte az elmúlt egy évben.

Ha még csak a súlyosabb bajokat akarjuk megelőzni, arra ott a vakcina. Ez védettséget nyújt a szervezetnek egy vírustámadás ellen. A vírus esetében ez talán hat hónap, de még nem mutatták ki azt sem, hogy pontosan mennyi ideig adnak biztos védettséget a különböző vakcina készítmények. 

A Wiz Light Biz Konzorciumtól ez a védőcsomag havonta egyszer érkezik a vállalkozóhoz. Ez a “mentőcsomag” átlagosan 7,6-szoros növekedést (azaz 760%) is tud hozni egy vállalkozásban.

Egy vírus esetén a gyógyszeres kezelés a már beteg, az első tüneteket is mutató páciensek esetén alkalmazható. Mostanában ilyen készítményekről is egyre többször lehet hallani a Covid-19 ellen. A Wiz Light Biz Konzorciumtól ez a fajta vállalkozói csomag hetente érkezik a vállalkozáshoz. Ez is tartalmazza a válság elleni legjobb megoldásokat, a központban dolgozó vállalkozás-vezetők konkrét kérdésekre kidolgozott konkrét megoldásait, de már hétről hétre nyújt segítséget a bajba került vállalkozóknak. Ennek a csomagnak az áldásos hatásait erősítik a kkv szektor vállalkozóitól a központba beérkező kérdések is. A legtöbbeket érdeklő gondokra, bajokra és nehézségekre is átdolgozzák a munkacsoportok a mindeddig legjobbnak tapasztalt megoldásokat. Azaz, a vállalkozókat is megkérdezik minden hónapban, melyek a legégetőbb kérdéseik a saját vállalkozásukban, és ezekre is kidolgozzák a leghatékonyabb megoldásokat. E “gyógyszeres kezelés” eredménye a cégekben általában 53,5-szörös fellendülést hozhat (5300%).

A vírus esetében a legsúlyosab betegeket lélegeztetőgépeken kezelik. Ezek a gépek tartják életben minden nap őket, mert nekik sem a gyógyszeres kezelés, sem a vakcina nem segítene már semmit. A Wiz Light Biz szervezet leghatékonyabb segítsége a vállalkozóknak és cégeknek úgyanúgy napi szükségleteket szolgál ki egy-egy vállalkozásban. A legkomplexebb, legsokoldalúbb segítséget nyújtja azon vállalkozóknak, akik nem csak ki akarnak evickélni a válságból, de megerősödve, a többi vállalkozáshoz képest sokszorosan  jobb eredményekkel akarnak elérni a válság után is. Ez akár 97,8-szoros fejlődést (9780%) is hozhat a kkv szektorbanl.

Mindhárom esetben az egyik legfontosabb rész, amikor a segítséget kérő vállalkozó “premarketingje” alatt elszenvedett hatalmas veszteséget korrigálják a WLB segélycsomagjai. Mindeddig csak igen kevés vállalkozó ismerhette meg azt, hogy a saját marketing kampányainak már rögtön a kezdetén elveszítette a későbbi lehetséges vásárlói 93%-át. Ezért szinte bármilyen marketing módszerrel, bármilyen sok kampánylépéssel próbálkozott, a maradék 7%-os célcsoportból szinte soha nem tudott megfelelő számú vevőket vagy ügyfeleket szerezni. A marketing ezen nulladik lépésének a helyrehozására szolgáló eszközöket is megkapják a vállalkozók mindhárom segélycsomagban.

Kik és hogyan igényelhetik e három fajta mentőcsomagot? A 12 országban működő WLB Munkacsoportok Követői kapják a vakcinának megfelelő havi adagokat. A következő fokozat (a gyógyszeres kezeléshez hasonlóan) a WLB Munkacsoportok Konzulensi körének hetente kiküldött csomagok. A legkomplexebb támogatási szinteket(az életmentő lélegeztetőgép példájához hasonlóan) a WLB Munkacsoportok VIP Tagjai kapják, akik vállalkozásainak a legtöbb és leghatékonyabb eszközökre van szüksége, ami a WLB összes lehetősége is egyben.

Ezek mind különlegesen átalakított, soha eddig nem alkalmazott üzleti nagyágyúk. A “boldog gazdasági békeidők” bevált módszerei közül a legjobbak, válságállóvá átalakítva. Hiszen a rendkívüli gazdasági világválság is rendkívüli megoldásokat, eszközöket és módszereket kívánnak. Ugyanúgy igaz ez, ahogyan a WLB pénzügyi finansziális készletei is nagyobb potenciállal állnak rendelkezésre, mint amekkorák a “boldog békeidők” pénzügyi lehetőségei voltak. A crowdfunding – azaz közösségi finanszírozás rendszerét is válságállóvá fejlesztette tovább az egyre több vállalkozóból és magánemberekből álló szervezet. 

A crowdfunding-nak (közösségi finanszírozásnak) ebben a formájában az üzletkötők, magánvállalkozók, kis és közepes cégek is olyan pénzügyi és vállalati eszközök általi támogatásokat használhatnak fel, amelyek valóban példátlanok az eddigi kudarcba fulladt válságkezelő próbálkozásokkal szemben. A közösségi finanszírozás és a kisvállalati marketing ezen lehetőségeivel a magán-, kis- és középvállalkozók egyaránt ki tudnak lábalni az egyre mélyülő gazdasági örvényből. 

A világválság a legtöbb országban részleges vagy teljes lezárásokat hozott. De még mindeközben is egyre több magánszemély találja meg a távmunkában működő, önkéntes segítő csoportokban a helyét. Akár kiegészítő tevékenységként, akár főmunkaidőben végzik a munkájukat, a nyugat-európai szintű kereseteknél is jóval nagyobb összegekkel támogatja őket ez a konzorcium minden hónapban. Sőt, a számukra ingyenes képzésüknek és továbbképzésüknek köszönhetően még egy újfajta egzisztenciális lehetőséget is találhatnak a legtöbben, akik a WLB Ügyfélszolgálati Asszisztensi munkában teljesítették ki az életüket.

Még több információt találhat a szervezetről annak Facebook oldalán: https://www.facebook.com/azelsohetmasodperc 

Ha lájkolja és követi ezt az oldalt, ne felejtse el az elsőként megjelenők közé tenni a hírfolyamában azért, hogy ne maradjon le az új hírekről és lehetőségekről!

A vállalkozói segélycsomagokról a további részleteket ebben a rövid videóban nézheti meg: https://vimeo.com/495462582

Vannak olyan vállalkozók vagy üzletkötők, akiknek a fenti filmet megnézve biztosan szüksége van valamelyik “mentőcsomagra”. Az ő igényeiket személyes ügyfélkapcsolati asszisztens segíti. Ha ön is úgy érzi, hogy azonnali segítségre van szüksége, kérjük adja meg az elérhetőségeit itt:

powered by TinyLetter

Ha még soha nem hallott a premarketing veszteségeiről, akkor ez a videó segít megérteni, miért voltak eddig sikertelenek a vevőszerző próbálkozásai: https://vimeo.com/495461998

Munkatársunk szívesen felhívja önt, ha kitölti ezt a rövid kérdőívet

A kérdőív linkje teljes formában:: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe69fxk-Vte9uZ1C5C7qNYucRfInd4clDJkbKe9iPaNp5xmKQ/viewform

Ha távmunkát keres, nem is tudna jobb helyen dolgozni, mint a Wiz Light Biz-ben. A tevékenységének részleteit ebből a videóból ismerheti meg: https://vimeo.com/495462294

(x)