Debrecen Hotels

A motortere és fülkéje is égett egy platós autónak Debrecenben

  2022 aug 01 / #debrecen
Google ads
Google ads

Platós teherautó motortere és fülkéje égett Debrecenben, az Ispotály utcában vasárnap. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

A szolgálat további esetelről is adott hírt.

Vasárnap jellemzően a viharkárok felszámolás miatt riasztották a tűzoltókat Hajdú-Bihar megyében. Hajdúnánáson a forgalmat akadályozta egy nagy fa, amely az úttestre dőlt, a hajdúnánási hivatásos tűzoltók távolították el a fát.

Úttestre dőlt egy fa Hajdúböszörményben, a Koppány utcában is. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, majd motoros láncfűrésszel beavatkoztak.

Hajdúböszörményben, Győrössy kertben két autóra borult faág, emiatt vonultak a város hivatásos tűzoltói, akik szintén motoros láncfűrésszel dolgoztak a kár felszámolásán.

Berekfürdőn, a Berek téren is műszaki mentés miatt riasztották a tűzoltókat. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a lehasadt ágakat.

Vasárnap este még Sáránd külterületére riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Egy fűzfa lógott be a vasúti pályára, egy mozdony szélvédőjét be is törte, emiatt a tűzoltók a fűzfát eltávolítani.

Egy autó az árokba csúszott Nyírábrányban, a József Attila utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást.

Egy huszonkét méteres fa egyik ága hasadt le Debrecenben, a Ruyter utcában, oda riasztották a város tűzoltóit, ezt követően vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók még a Kartács utcába, a Babits Mihály utcába, a Bihari utcába, az Őz utcába és a Pacikert utca végébe. Minden helyszínen lehasadt faágakat kellett levágniuk.

Kerítésre szakadt egy nagy faág Debrecenben, a Virág utcában. A város tűzoltói láncfűrésszel távolították el az ágat.

Parkoló autóra borult egy faág Debrecenben, a Mikes Kelemen utcában. A tűzoltók ott is láncfűrésszel avatkoztak be.