Debrecen Hotels

A kórházból jelentkezett be a 44 kilóra fogyott Krizsán Lili

  2022 jan 12 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Krizsán Lili mindent megtesz azért, hogy kigyógyuljon az anorexiából. Most is kórházban kezelik.

Nem szerettem magam, azt hittem, ha lefogyok, akkor minden rendben jön és jobb lesz. Először elhagytam a lisztet, a cukrot, majd szépen lassan minden mást, végül ott tartottam, hogy néha ettem egy kis répát, almát és salátát. Semmi mást. A legrosszabb állapotomban 39 kiló voltam, de kórházba 44 kilósan kerültem nemrég, bár akkor sem voltam jobban. Fáradékony voltam, ingerlékeny, szorongtam, bebörtönzött lelkileg ez az egész

– emlékezett vissza a Blikknek Krizsán Lili, akinek az életébe a lehető legjobbkor jött a TV2 tehetségkutatója. Rengeteget köszönhet mentorának, Köllő Babettnek, aki a mai napig tartja benne a lelket.

Biztos vagyok benne, hogy Lilkó azért is tudott nekem megnyílni, mert én magam is keresztülmentem ezen

– mondta a lapnak Babett, aki mindennap beszél Lilivel, hogy támogassa őt. Lili szervezetét most az orvosok próbálják felerősíteni, majd ezt követően állnak neki annak, hogy a lány feldolgozza a lelki sebeit, melyek az anorexiához vezettek.

Eltökélten hajtok a céljaim felé és most ez kell hozzá… sokszor nehéz, sokszor küzdök magammal, nem alszom… Van, hogy sírok az étel felett, mert tudom, hogy ennem kell és hatalmas harc néha egy-egy falat, de itt vagyok, kitartok és nem fogom feladni

– írta legutóbbi posztjában a Sztárban sztár leszek! tehetséges énekese.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krizsán Lili ( LILKÓ ) ❤🔥 (@lilkomusic) által megosztott bejegyzés