Debrecen Hotels

A kokaint is házhoz szállította a debreceni ételfutár

  2020 Sze 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

A hajdú-bihari rendőröknek 2019 májusában olyan információ jutott a tudomására, hogy egy férfi kokainnal kereskedik Debrecenben.

A részletes nyomozás eredményeként, számos bizonyítékot gyűjtöttek a rendőrök, valamint jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le, majd 2019. május 20-án gyanúsítottként hallgatták ki a 27 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Átkutatták a lakását, ahol kábítószergyanús fehér port, növényi származékokat, valamint az értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le. A nyomozás adatai szerint a férfi egy helyi étterem futárjaként dolgozott, viszont ha a vevői hívták, akkor a kábítószert is házhoz vitte.

Az ügy felderítése során több fogyasztót is azonosítottak a rendőrök, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak drogot a férfitól.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a dílerrel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a fogyasztókkal szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.