Debrecen Hotels

A debreceni kismamák tizenhat várossal karöltve flashmobbal jótékonykodnak

  2018 jún 21 / #debrecen
Google ads
Google ads

Tizenhat város kismamái tartanak jótékonysági flashmobot júniusban országszerte.

A debreceni kismamák az Anyák az Anyákért Alapítvánnyal karöltve az anyaotthonok támogatására ajánlják fel a június 23-i jótékonysági megmozduláson gyűjtött adományokat, a hölgyek a Csapó utcai sétálóövezetben 17 órakor kezdik táncukat. Az összegyűlt adományokat június végén juttatják el a rászorulóknak.

Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja, az Ausztriából indult Kangatraining népszerűsítői minden év júniusában rendezik meg a nemzetközi segítségnyújtó akciót, amelyhez Magyarország négy évvel ezelőtt csatlakozott. A szülés utáni tornák – melyek közben a babák folyamatosan az édesanyjukkal vannak – három évvel ezelőtt indultak el a cívisvárosban. Így immár második alkalommal a debreceni fiatalok is csatlakozhattak az akcióhoz: összesen 30 kismama tanulja be a flashmob koreográfiáját, amelyet Debrecenen kívül még tizenöt magyarországi városban is előadnak a kisgyermekes anyukák.

A táncos villámcsődület lehetőséget biztosít arra is, hogy a szélesebb közönség is megismerhesse a Kangatraining edzésmódszert, ami egyaránt megdolgoztatja a szív- és érrendszert, fejleszti az állóképességet és növeli az izomtömeget.