Debrecen Hotels

A 23 éves Szabó Orsolya lett a Hajdúság Szépe

  2019 Júl 29 / #debrecen
Google ads
Google ads

A Miss Alpok Adria Megyei szépségversenynek és a Hajdúság Szépe választásnak a hagyományokhoz hűen a 92. születésnapját ünneplő Hungarospa fürdőkomplexuma adott otthont 2019. július 27-én, szombaton délután.A kedvezőtlen időjárás miatt az Aqua-Palace élményfürdőben rendezett versenyen 11 ifjú hölgy mutatta meg magát a zsűrinek és a közönségnek.

A zsűri döntése alapján a Hajdúság Szépe választáson és Miss Alpok Adria Megyei Döntőn a korona a 21 éves, 4-es sorszámot viselő Szabó Orsolya fejére került,  aki jelenleg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, kereskedelem és marketing szakos hallgatója és korábban 13 évig akrobatikus rock and rollozott.  A Hungarospa jóvoltából 150.000.- Ft értékű ajándékutalvánnyal gazdagodott.

Az első udvarhölgy, vagyis a II. helyezett, az 5-ös sorszámot viselő 18 éves Varga Boglárka lett szintén Debrecenből, aki 100.000 Ft értékű utalványt kapott a Hungarospatól. Jövőre érettségizik, szabadidejében modellkedik, korábban már indult a Hajdúság szépe versenyen, melynek hozadékaként idén 1 hónapot töltött Kínában. Ő is átvehette a Hungarospa 100.000.- ft értékű utalványát. A királynő második udvarhölgye, azaz a III. helyezett, a 9-es sorszámú Adonyi Vanessza lett, aki átvehette a Hungarospa 50.000.- ft értékű utalványát. A 20 éves szépség kutyakiképzéssel foglalkozik, szabadidejében fest, rajzol és sportolással edzi a testét.

A királynő automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria magyarországi mezőnyébe, míg az udvarhölgyek a középdöntőbe jutottak.