Gazdag programkínálattal készül a gyermeknapra a debreceni állatkert

2019.05.21

Május utolsó hétvégéjén, 25-én és 26-án a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban a gyermekeké a főszerep. Idén minden eddigiektől gazdagabb kínálattal, látványos, egész napos programokkal, meglepetésekkel és ajándékokkal várják a gyerekeket és a családokat, a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

A város leggazdagabb gyereknapi rendezvényén láthatóak lesznek az állatkert tavaszi bébi-bumm sztárjai. Továbbá a kibővült Állatok akcióban program keretében az érdeklődőknek egyedülálló élményekben lehet részük; együtt sétálhatnak a legifjabb pápaszemes pingvinekkel, vagy részt vehetnek a zsiráfbébi etetésén, illetve számos fajjal testközelből is megismerkedhetnek, akár a bátorságpróba keretében is.

A gyermeknapi programkavalkád minden perce tartogat meglepetést. Kézműves kuckó, arcfestés, virágkötészet, gólyalábasok, íjászbemutató, ökojátszóház, bábszínházi előadások, parádés táncprodukciók és zenés- interaktív gyermekfoglalkozások, csak néhány programelem, amivel Debrecenben várják a szórakozni vágyókat Gyermeknap alkalmából.

Mindemellett az ország egyetlen vidámparkjának valamennyi játékgépe garantálja az önfeledt, felhőtlen szórakozás örömét a hétvége mindkét napján, szombat és vasárnap 9-18 óráig.

Ráadásul a gyermekek hétvégéjén a 14 éven aluli fiatalok számára a Vidámparkba való belépés ingyenes. Sőt a Vidámparkban az első kör az állatkerti belépővel érkező gyerekeknek is ajándék az általuk választott élményelem bármelyikén!

A programokon való részvétel a normál belépőjegy megváltását követően díjtalan.

az eredeti hír itt elérhető