Hadházy: “Novák Katalin a lombkoronás polgármester felesége mellett vigyorog”

2023.06.03

“Novák Katalin a lombkoronás polgármester felesége mellett vigyorog” – fedezte fel Hadházy Ákos Filemon Mihály nyírmártonfalvai polgármester feleségének Facebook-oldalán.

A független képviselő szerint három eset lehetséges:

Novák Katalin nem tudja, ki áll mellette, arcára fagyott a vigyor (ez a legvalószínűbb), vagy szándékosan akarják legalább Nyírmártonfalván rehabilitálni a Filemon családot.

Hadházy Ákos szerint érdekes, hogy a Fidesz hogyan próbálja menteni a menthetetlent ahelyett, hogy egyszerűen kirúgná Filemont és Tasó képviselőt, akinek szintén lett egy lombkoronasétánya, csak annyival szerencsésebb a polginál, hogy legalább egy csenevész ültetett erdőcske van körülötte.

Gyermekét egyedül nevelő anyukát lehetetlenítene el a lombkoronasétányos polgármester – Hadházy feljelentette

Hadházy szerint az is beszédes, hogy Filemon Facebook-posztjai már nem nyilvánosak, Tasó oldaláról pedig eltűntek a Filemonnal közös képek…

Viszont – folytatja az ellenzéki politikus – a minap propagandacikk jelent meg Tasó fantasztikus (iszonyatosan ciki) facsemetés “lombkoronasétányától”. Ebből megtudhatjuk pl., hogy a csenevész telepített erdőcskébe méregdrágán telepített gagyi fatákolmányával “ vállalásai között kiemelt helyen szerepel a vidéken élők érdekeinek képviselete, többek között az erdők közjóléti funkcióiból kiszorultak hátrányának megszüntetése – idézi a hajdú-bihari propagandalap írását Hadházy Ákos.

az eredeti hír itt elérhető