Újra szerelmes Harsányi Levente

2023.05.02

Már a gyermekeinek is bemutatta fiatal szerelmét Harsányi Levente, annyira biztos a kapcsolatukban.

Az 53 éves műsorvezető első látásra beleszeretett egy nála fiatalabb hölgybe, akivel egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkozott. Ezután vette fel a kapcsolatot Larával, két hétig beszélgettek, majd sor került az első randevújukra is. Minden nagyon idilli közöttük.

Ahogy egyre jobban megismerem, úgy derül ki, hogy egyre több mindent szeretek benne. Imádom, ahogy alszik, ahogy néz, ahogy gondolkodik. Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy keresem benne a hibát, de nem találom. Valóban olyan ez most, mint egy tündérmese vagy egy hollywoodi film

– nyilatkozott a Blikknek szerelméről Harsányi Levente. Ő és Lara még nem költöztek össze, de sok időt töltenek együtt, amit nagyon élveznek, és a nagy családi bemutatkozásokon is túl vannak már. Hosszú idő óta ő az első nő, aki találkozhatott a műsorvezető két gyermekével, a 14 éves Nándorral és a 8 éves Lillával.

Tökéletes közöttük az összhang, annak ellenére, hogy Lara több évvel fiatalabb a műsorvezetőnél. Harsányi Levente szerint azonban ez nem számít, a szerelem nem korhoz, lakhelyhez vagy hajszínhez kötött.

az eredeti hír itt elérhető