Schobert Lara: “engem nyilván mindenki ismer”

2023.03.16

Schobert Norbert és Rubint Réka lánya a TV2-nek mondta el, hogy akkor sem szeretne szégyent hozni a szüleire, amikor bulizni megy, ezért nem iszik sokat.

Főzős műsor vendége volt Schobert Lara, akiről többek között kiderült az is, hogy akkor tanult meg igazán főzni, amikor kiköltözött párjához Hollandiába. Amíg párja dolgozott és tanult, ő főzött mindkettejükre. Nagyon szereti az ételeket, és bár odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon, szívesen rendel magának tartalmasabb ételeket is egy étteremben. Szabadidejében is a recepteket olvasgatja a neten, ahol persze belefut a negatív kommentekbe is.

Apumnak azért így az évek során voltak megszólalásai, ami nem túl pozitívan jött le az emberek számára, és ismerkedés terén talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben, hogy én biztos egy ilyen bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi vagyok

– mesélte Lara a műsorban, szavait a 24.hu írta meg. A fiatal lány elárulta, bár ezt gondolják róla, de miután valaki leül vele beszélgetni öt percet, pozitívan csalódik benne. Schobert Norbiék lánya odafigyel a viselkedésére, még akkor is, amikor szórakozni megy.

Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert hát engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kéne

– mondta Schobert Lara, aki a jövőben szeretné átvenni a bizniszt édesanyjától, ezért jelenleg is edzőnek tanul.

Fotó: Facebook/Lara Schobert

az eredeti hír itt elérhető