Huszonéves hülye gyerek maradt Papp Szabi

2023.02.26

Sokakat irritál az énekes állandó “vihogása”, amit a Sztárban sztár zsűritagjaként ad elő vasárnaponként.

Pedig ő mindig ilyen, vidáman éli az életét és úgy érzi, nem is sikerült még felnőnie. 47 évesen is azt érzi, huszonéves maradt.

Olyan lettem, amilyen és szerintem már így is maradok. Igazából negyvenéves koromtól kezdtem el magamat igazán jól érezni. Addig is elvoltam, de akkor valahogy minden más lett. Valójában én egy huszonéves hülye gyerek maradtam

– nyilatkozta a Supernem énekese a Borsnak.

Papp Szabit még mindig ugyanazok a dolgok szórakoztatják, mint két évtizeddel ezelőtt, élvezi, hogy már 47 éves, de egyáltalán nem érzi magát annyinak. Bár egy bohém figura, szeret sokat nevetni, de amikor kell, felelősségteljes is tud lenni, hiszen két gyermeke van, akiket tisztességesen fel szeretne nevelni, ezért próbál következetes lenni velük. De még a saját kislánya is őgy véli, az apukája nem úgy viselkedik, mint a korabeliek, és nem is úgy néz ki.

A zenész szerencsésnek érzi magát, hogy a családjukban nem olyan komoly a hangulat, mert bár a világ ezt olykor megköveteli, igyekszik ebből a legkevesebb részt ráterhelni a családjára és a mindennapjaikra.

az eredeti hír itt elérhető