Schobert Norbika Cristiano Ronaldo akart lenni

2023.01.22

A ma már kigyúrt fiatalember, Schobert Norbert és Rubint Réka nagyfia eleinte utált sportolni, de aztán rájött: focista, pontosabban Cristiano Ronaldo szeretne lenni.

A Farm VIP idei évadának győztese, a 17 éves Schobert Norbert nem volt mindig ilyen kitartó, mint napjainkban. A Ripostnak mesélte el, hogy sokáig teljesen hidegen hagyta a sport és az egészséges életmód, inkább titokban, szülei tudta nélkül nassolgatott. Gyakorlatilag zugevő volt, akinek nem a tesióra, hanem az ebédszünet volt a kedvence a suliban.

 A tornatanárom viszont meglátta bennem a vízilabdást, bár nem értettem, mire is céloz ezzel. Emlékszem arra gondoltam, hogy talán arra utal, hogy a komoly “úszógumi”, amit magamra növesztettem, majd fenntart a vízen. De ő persze az alkatomra célzott, ami a háj alatt lapult

mesélte Schobert Norbika a lapnak, aki tanára javaslata ellenére mégis inkább a focit választotta a vízilabda helyett.

Én inkább Cristiano Ronaldo akartam lenni, így elmentem focizni Újpestre. Hamar rá is kellett jönnöm, hogy nem én leszek a következő aranylabdás, hiszen az edzéseken én még csak az első körrel küzdöttem futás közben, míg a többiek már rég lenyomták a másodikat is

– folytatta Norbi, aki végül mégis a vízilabdázásnál kötött ki, ebben a sportágban találta meg önmagát és a heti öt edzésnek, valamint a kevesebb csokifogyasztásnak köszönhetően a kilók is olvadni kezdtek róla. Egy év alatt 12 kilót fogyott, de nemcsak kívül, belül is megváltozott. A sport lett a mindene, úgy érzi, néha már az édesanyjánál is durvábban tolja. Van, hogy a szülei szólnak rá, hogy hagyja abba az edzést és foglalkozzon kicsit valami mással is.

az eredeti hír itt elérhető