Padlóra került Joshi Bharat

2023.01.14

Az elmúlt másfél év nagyon nehéz időszak volt a műsorvezető életében. Nemcsak azért, mert szakítottak Mészáros Lőrinc volt feleségével, Beatrixszel.

Magánéleti gondjai mellett súlyos családi veszteségek is érték őt, amiről a Blikknek beszélt most Joshi Bharat.

Ha az elmúlt időszak nehézségeiről beszélünk, akkor sajnos arról is kell beszélni, hogy tavalyelőtt meghalt Covidban a sógornőm, tavaly tavasszal pedig a bátyám. Utána jött a szakítás. Szép csomagban kaptam, mintha valaki azt nézte volna, hogy na, fiam, mit bírsz ki

– mondta Joshi Bharat, aki a korlátozások miatt személyesen még csak el sem tudott búcsúzni a családtagjaitól. A sógornője nagyon közel állt hozzá, szinte a pótanyjának tartotta őt Joshi, akinek elmesélték, hogy az utolsó mondata az ottani covid-osztályon dolgozó nővérnek az volt, hogy “képzelje el, a sógorom Európában van és híres ember”.

Ehhez jött még a szakítása Mészáros Lőrinc volt feleségével, amiből úgy érzi, tanult a sorselemző-műsorvezető, csakúgy, mint két azt megelőző válásából is. Úgy gondolja, kilábalt a hullámvölgyből, 2023 pedig végre az ő éve lesz.

Számmisztikailag is kiszámoltam, ha már értek hozzá. Nem most, hanem már öt-hat éve. A lényeg, hogy annyi tényező állt össze, hogy ennek nagyon meghatározó, fontos és pozitív időszaknak kell lennie. Tavaly október vége, november óta érzem, hogy jön valami nagyon jó

– mondta Joshi Bharat, aki egy időre visszavonult és elzárkózott mindenkitől, most viszont már nyitott mindenre szakmailag és a magánéletében is. Erősnek érzi magát, van jövőképe és több ötlete is, melyek kapcsán már folynak az egyeztetések. Aktívan szeretne dolgozni, és ha megadja neki a sors, akkor boldogan élni.

az eredeti hír itt elérhető