Zanzibári luxushotelben romantikázik Berki Mazsi

2023.01.11

Berki Krisztián özvegye nem aprózta el az évkezdést: egy zanzibári, vadonatúj luxushotelben kapták őt lencsevégre szerelmével és kislányával.

Nem tud elbújni a világ elől Berki Mazsi, bármennyire is szeretne. A Borshoz ugyanis egy ötcsillagos zanzibári hotelből friss fotók érkeztek. A képek tanúsága szerint a 2022 decemberében átadott, vadonatúj luxushotelbe az első vendégek között egy hazai híresség is érkezett Berki Mazsi személyében, aki a szerelmével, annak kislányával és a saját gyermekével tölt el pár romantikus napot – írja a lap.

A fotókat egy nem magyar állampolgár olvasó küldte el a magazinnak, mert ismerős volt számára a barna hajú hölgy. Fotói alapján egyértelmű, hogy Berki Mazsiról van szó, akit egy férfivel és két gyerekkel együtt láttak a hotelben.

Mazsi is megosztott már két fotót Insta-sztorijában a luxusnyaralásról, ezek egyikén látszik, hogy egy csodálatos tengerparton fekszik a kis Emma a babakocsijában, de a helyszínt nem jelölte meg az özvegy a képen.

Mazsi-Emma

Mazsi és új “családja” az őket lebuktató felvételek alapján a zanzibári Emerald hotelben pihen. A 250 szobás ötcsillagos szálloda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található, a legolcsóbb szobája is 170 ezer forintba kerül éjszakánként.

az eredeti hír itt elérhető